lunes, 27 de octubre de 2008

Happy birthday to you...

Un somriure melancòlic i un mocador blanc que diu adéu als disset. Salutacions cordials als divuit, sigues educada que només t'hi voldran un any, sé per això, que us portareu més que bé! Veig dues paraules rellevants; Felicitats Júlia, veig també aquest nou número pintat de vermell i en forma d'espelmes plantades en madalenes de xocolata by Neus Portet. I només per això ja t'envejo. T'envejo també perquè ets la universitària de divuit anys amb projectes ambiciosos, reptes, talons i muntanyes per pujar. [Imitar algú baixant les escales, ballar flipadament, una de saltamontes, de pel·licules xorra, de running amb shorts fins als sostens, de pentinats anti-naturals per la botiga al carrer, d'abraçades i petonets, de tiendas al mayor, canelons + sushi, coloms... Plaça Catalunya, tu i jo. Però en vull més, més moments. Els vols compartir amb mi?]





DIVUIT




Felicitats maduixeta

T'estimo :)




2 comentarios:

Júlia Bagaria dijo...

Aiii que ploroo!!!!!!! Que bonic... M'he espantat quan m'he vist aquí al teu blog, hehe, però ha sigut genial! Moltíssimes gràcies reineta meva!
I sí, tots aquests records amb tu són innoblidables, però encara ens en queden molts més per fer... Si això tot just ara comença, reina!! :D T'estimo amb tot el meu cor!
Moltes Gràcies :)

Anónimo dijo...

jajaaja felicitats maduixeta, quepornooo! jajaja

cómeme la maduixeta!

besitos*!